vrijdag 17 maart 2017

Zaterdag 1 april: kijken en luisteren naar Mozarts Requiem

Op zaterdag 1 april (geen grap!) vindt in studentenkerk Maranatha (Prof. Cobbenhagenlaan 19, Tilburg) weer een CobbenhagenAvond plaats.
In het kader van de Veertigdagentijd zal tijdens deze avond het Requiem van Mozart vertoond worden, in een schitterende uitvoering uit 1989 door het koor en symfonieorkest van de Bayerische Rundfunk o.l.v. Leonard Bernstein.
Mozarts Requiem is zonder twijfel een van de grootste werken van de muziekgeschiedenis.
Het concert wordt vertoond op een groot scherm met dolby-surround geluid. Tevens wordt de vertaling van de Latijnse tekst geprojecteerd, zodat het geheel goed te volgen is. Het Requiem wordt kort ingeleid door studentenpastor Michiel Peeters.


CobbenhagenAvonden zijn ongeveer maandelijks door het studentenpastoraat van Tilburg University, studentenparochie Maranatha en beweging Gemeenschap en Bevrijding georganiseerde culturele avonden. In de geest van universiteitsstichter Cobbenhagen willen ze academische wereld, christelijk voorstel en regio Tilburg bij elkaar brengen.
De avonden worden gehouden in studentenkerk Maranatha, Prof. Cobbenhagenlaan 19 te Tilburg. Aanvang: 20.00 uur. Na het ‘formele’ gedeelte is er een borrel. De avonden zijn vrij toegankelijk. Na afloop wordt er een collecte gehouden. Aan de Prof. Cobbenhagenlaan is ruimschoots gratis parkeergelegenheid.

Meer informatie: www.cobbenhagenavonden.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten