woensdag 7 maart 2018

"Laat mij met u mee-voelen"

Op zaterdag 24 maart vindt in studentenkerk Maranatha (Prof. Cobbenhagenlaan 19, Tilburg) weer een CobbenhagenAvond plaats.

In het kader van de Goede Week die dan begint, zal tijdens deze avond het Stabat Mater van Giovanni Battista Pergolesi vertoond worden, in een schitterende uitvoering uit 2006 door Angharad Gruffydd Jones, Lawrence Zazzo en de Cambridge Soloists o.l.v. Timothy Brown, in de All Saints chapel in Aldwincle (Engeland).

Pergolesi’s Stabat Mater is zonder twijfel een van de grootste werken van de muziekgeschiedenis. Het concert wordt vertoond op een groot scherm met dolby-surround geluid. Tevens wordt de vertaling van de Latijnse tekst geprojecteerd, zodat het geheel goed te volgen is. Het geheel wordt kort ingeleid door studentenpastor Michiel Peeters.

De CobbenhagenAvonden zijn ongeveer maandelijks door het studentenpastoraat van de Universiteit van Tilburg, studentenparochie Maranatha en katholieke beweging Gemeenschap en Bevrijding georganiseerde culturele avonden. In de geest van universiteitsstichter Cobbenhagen willen ze academische wereld, christelijk voorstel en regio Tilburg bij elkaar brengen.
De avonden beginnen om 20.00 uur in studentenkerk Maranatha aan Prof. Cobbenhagenlaan 19 te Tilburg. Na het ‘formele’ gedeelte volgt er een borrel met boekentafel. De avonden zijn vrij toegankelijk. Na afloop is er een collecte.
Op de Prof. Cobbenhagenlaan is ruim gratis parkeergelegenheid. Station Tilburg Universiteit ligt op 10 minuten loopafstand.

Meer informatie: www.cobbenhagenavonden.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten